Sabayang pagbikas

Dinsdag en woensdag hadden we gewoon school. In de meeste lessen analyseerden we de resultaten van de examens. Soms gaven de leerkrachten ons toestemming om te oefenen voor de sabayang pagbikas.

Donderdag was het dan zover. De wedstrijd van de sabayang pagbikas. Mijn klasgenoten hebben super veel geoefend. Tijdens de lunchpauze deden ze de kostuums aan en schilderden we onze gezichten.
Er waren 16 klassen die deelnamen. Die waren opgedeeld in vier groepen, per Filipino leerkracht was er een groep. De klas van Valerio zat in dezelfde groep als onze klas, omdat wij dezelfde leerkracht Filipino hebben.
De uitvoering was geweldig! Iedereen was super enthousiast! Nadat alle klassen aan de beurt waren geweest, werd de uitslag bekend gemaakt. Onze klas stond op de tweede plaats in onze groep. Het scheelde maar 0,33% met de eerste plaats. We waren niet helemaal teleurgesteld omdat iedereen zijn uiterste best heeft gedaan. De klas van Valerio stond op de derde plaats.


Vrijdag en maandag was er alweer geen school. Dus we hadden alweer een extra lang weekend.

Op zondag kwam Asia (het andere Belgische meisje) naar Sorsogon. Ze veranderde van gastgezin omdat ze in haar vorige plaats nog altijd niet begonnen was met school.
Maandag gingen we weer naar Buenavista Surfcamp in Gubat. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gastgezin

Nog maar 2 maanden

1 maand voorbij